Mediu & Calitate

Mediu calitate LabirintIntelegand nevoia cresterii si promovarii performantei in domeniul sau de activitate, Labirint COM aplica si dezvolta continuu o Politica Integrata Calitate-Mediu prin care sa asigure o imbunatatire permanenta a activitatii companiei.  

Labirint COM isi orienteaza resursele spre satisfacerea cerintelor si asteptarilor tuturor partilor interesate (clienti, furnizori, autoritati, actionari, angajati, etc) si, in acelasi timp, spre masurarea satisfactiei acestora. De asemena, este urmarita si satisfacerea cerintelor tuturor reglementarilor legale nationale si internationale referitoare la domeniul de activitate si la mediu, asigurandu-se astfel increderea clientilor, angajatiolor, si a autoritatilor locale. Serviciile sunt oferite la cele mai inalte standarde, bazate pe principii precum eficienta, calitate si inovatie, permamenta grija fata de client si fata de mediul inconjurator.

Labirint COM se axeaza pe managementul performant al resurselor, atat umane cat si materiale, prin formarea si dezvoltarea capacitatilor profesionale ale personalului si prin eficientizarea activitatii. Atfel, se ajune la o reducere a costurilor, reducere care nu se face in detrimentul calitatii si protejarii mediului, ci dimpotriva, in avantajul cresterii competitivitatii si responsabilitatii fata de mediu ale organizatiei noastre.

Prevenirea poluarii se realizeaza prin adoptarea unor echipamente si tehnologii de ultima genreatie, gestionarea optima a deseurolor rezultate din activitatile proprii si, nu in ultimul rand, prin imbunatatirea modului de comunicare in cadrul organizatiei si promovarea constientizarii responsabilitatii angajatilor fata de mediul inconjurator

Conducerea LABIRINT se angajeaza sa asigure resursele necesare imbunatatirii continue a eficacitatii Sistemului de Management al Calitatii si Mediului.