Istoric

Societatea Comerciala SC Labirint COM SRL, cu sediul în comuna Frătăuţii Vechi, jud. Suceava a luat fiinta in  anul 1992 având ca principal obiect de activitate comerţul  cu amănuntul fiind comercializate produse alimentare şi nealimentatre. În anul 1998 societatea achiziţionează autovehicule cu care începe activitatea de transport marfă intern şi extern, parcul auto mărindu-se an de an. In anul următor sau achiziţionat şi utilaje pentru construcţii. Anul 2000 este un an deosebit pentru firmă în ceea ce priveşte comerţul şi îi permite cumpărarea de spaţii pe care mai târziu se va desfăşura activitatea de service auto.

În anul 2001 societatea ajunge la un parc auto de 17 maşini cu care se efectuează transporturi de marfă intern şi internaţional.  În acest an prin surse financiare şi forţă de muncă proprii sunt construite halele de lucru şi începe desfăşurarea activităţii de service auto. Personalul angajat al firmei asigură service-ul maşinilor proprii, iar în 2002 începe construcţia halei de vopsitorie şi se achiziţionează cuptorul de vopsit şi echipamentele anexe.

La sfarsitul anului 2006 parcul auto se mareste ajungand la un numar de 28 de autocamioane.

Activitatea societăţii se diversifică în anul 2007 prin exploatarea din albia râului Suceava a agregatelor minerale şi achiziţionarea unei staţii de sortare agregate minerale, fiind urmată în anul următor de achiziţionarea unei staţii de preparare beton.