Constructii civile

Constructii case la rosu De la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere, decizia este doar a dumneavoastra! „Casa la rosu” reprezinta constructia fara finisaje si partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.). Ea include fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care ulterior se monteaza tigla sau tabla. De asemenea, in faza de „casa la rosu” nu este realizata nici partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa/gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior. Costul unei case la rosu este compus din costul materialelor (aproximativ 65%) si manopera constructiei (aproximativ 35%). Deoarece principalul element al costurilor este dat de costul materialelor, realizarea casei in antrepriza proprie nu poate determina o scadere majora a pretului final.

Constructii case la cheie Executam o gama larga de constructii case la cheie –cladiri complet finisate, atat in interior cat si exterior.Instalatiile electrice si utilitare, faianta, pardoselile si vopseaua sunt incluse in constructie.

Dumneavoastra trebuie doar sa va faceti bagajele si sa va mutati! Alte servicii oferite de firma noastra: finisaje exterioare: temoizolare amenajari placari tencuieli imprejmuiri zugraveli alte lucrari exterioare finisaje interioare: tencuieli mecanizate sau clasice placare cu rigips sape, placari cu gresie sau faianta zugraveli decorative podele laminate.

La solicitarea clientului, putem asigura echipa de profesionisti pentru executarea lucrarilor de instalatie electrica, sanitara si de incalzire.