Compania Labirint Com

Transportul international este una dintre cele mai dinamice si mai schimbatoare industrii din lume. Este nevoie de responsabilitate, anticipare si operare la cele mai inalte standarde profesionale.

Scopul nostru este de a oferi clientilor un transport in Europa cu un inalt nivel de calitate, siguranta si flexibilitate. Oricare ar fi destinatia, vom face tot posibilul ca sa gasim cea mai buna solutie pentru a va satisface cererea de transport. Interesul nostru pentru client incepe de la primul contact telefonic.

In anul 2001 am inceput transportul international cu 17 camioane. Cu fonduri proprii am construit propriul service, largindu-ne aria de servicii oferite clientilor si propriilor camioane. Din 2003 avem 28 de camioane cu dimensiunile utile 13.60m X 2.48m X 2.80m, 2 camioane mega cu dimensiunile 13.60m X 2.48m X 3.00 m iar acum transportam marfuri cu urmatoarele destinatii: tarile Uniunii Europene, Norvegia, Ucraina, Republica Moldova.

  LABIRINT COM isi dezvolta in permanenta reteaua europeana de transport. Vrem sa ne consolidam serviciile catre clienti prin oferirea unui numar cat mai mare de destinatii de transport. Tinand cont de acest lucru, ne dedicam in totalitate nevoilor, dorintelor si exigentelor clientilor.         

In acest moment suntem interesati sa dezvoltam relatii cu parteneri europeni pentru a dezvolta transportul nostru in cadrul U.E. De exemplu Franta – Spania , Germania – Polonia, Austria catre alte destinatii, Germania- Marea Britanie, inclusiv Tarile Scandinavice precum si cele Baltice.

Director transport,
Minodor Popa
Contact: 0230411636; 0740109227